blok

Vany Kaldewei Puro

Vany Kaldewei Puro“Purismus a přímočarost pro samotný požitek z koupele”. Kaldewei prezentuje koupelovou vanu Puro.

Návrat k jednoduchosti. Svou vanou Puro prezentuje firma Kaldewei novou koupelovou vanu pro milovníky přímého, jasného ztvárnění. Puristický design vany Puro ze smaltované oceli Kaldewei s dlouhou životností následuje aktuální pojetí redukce na to podstatné, realizované v architektuře a v interiéru. Tento přístup má také při plánování koupelen stále ještě zvláštní význam. Sleduje přání nadčasového a přesto útulného ztvárnění koupelny jako součásti moderního, vysoce kvalitního vybavení celého soukromého obytného prostředí.

Ponořme se a užívejme si. Puro je optimální vanou pro jednotlivce – požitkáře, kteří chtějí i bez velkých finančních nákladů zrealizovat svůj vysoký požadavek individuálního ztvárnění soukromé koupelny a hledají přitom při koupání ryzí požitek.

V obou rozměrech, 170 x 75 a 180 x 80 centimetrů zve tato vana k vydatné relaxaci. Zejména vnitřní délka dna vany Puro – 128 resp. 138 centimetrů – se zasluhuje o to, že i osoby velkého růstu se mohou ve vaně pohodlně natáhnout. Kónicky sbíhající vnitřní tvar přitom garantuje ten nejvyšší komfort v poloze vleže. Tak se stává “jednosedadlová” vana od firmy Kaldewei klidovým pólem pro oči a tělo – a již v malorozměrných koupelnách pro jednotlivce nebo ve velkorysých rodinných koupelnách. (www.kaldewei.cz)

 

 

podobné: